En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en uygun eder politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Evlerde, meslekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve hafif biçimde yangın alanlarını vazgeçme etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Meraklı bir mimar veya yangın güvenliği bilirkişiından payanda alarak, gereksinimleriniza ve mevzii düzenlemelere normal bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Hileüminyum kapılar, ahşap baplar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere için farklı özellikte baplar da binaların mimari yangın kapısı gestaltsına veya bapların kullanılacağı sektöre bakarak çeşitli olabilmektedir.

 Bünyenın ortak merdivenlerinin yangın ve özge ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şartı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve zeminında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılması gerekir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page